Cleantech Partnerskab
Cleantech Partnerskab (Symbion) · Gribskovvej 4, 2100 København Ø · Tlf.: 3010 8080 · Mail: hn@vhhr.dk
Print sidenSitemap
FacebookLinkedInTwitterFlere delingsmuligheder

17. december 2009

Shell

Hvorfor deltager I i Cleantech partnerskabsprogrammet?
Vi vil gerne bidrage med at give feedback til iværksættere og vækstvirksomheder, så de måske undgår nogle af de faldgruber, der er for deres virksomhed. Vi får i forvejen mange henvendelser fra kreative iværksættere, og via Cleantech partnerskabet kan vi få lidt struktur og hjælp til screening af henvendelser, så vi lettere kan koncentrere os om de virksomheder, der har både kvalitet og potentiale inden for vores område.

Derudover kan vi se, at vi med partnerskaberne får en god udvidelse af vores netværk, både blandt myndighederne og de andre virksomheder, der er med i samarbejdet.

Hvilke forventninger har I til Cleantech Partnerskab
Som virksomhed har vi selv innovation og teknologi i højsædet. Og vi gør selvfølgelig ikke det her for vores blå øjnes skyld - vi gør det, fordi en god iværksætteridé kan have et reelt forretningsmæssigt potentiale for os. På nogle forretningsområder kan det endda være, at en iværksætter vil kunne drive et projekt bedre end os - og her ville vi måske kunne indgå som partnere i et fremtidigt samarbejde.

For partnerskaberne handler ikke kun om, at vi skal dele vores viden og erfaring med vækstvirksomhederne. Jeg tror bestemt, at læringen og vidensudvekslingen er gensidig. Det sætter også en kreativ proces i gang hos os - og får os til at se tingene på nye måder. Vores engagement i partnerskabet er en god investering.

 Hvad kan I konkret tilbyde vækstvirksomheder

  • Coach og vejledning fra vores meget erfarne ledere, både fra vores raffinaderi-sektor, vores olieudledningsforretning og vores øverste ledelse.
  • stærkt netværk
  • ekspertviden
  • vi kan stille de nødvendige kritiske spørgsmål, som sikrer, at en god idé kan blive til virkelighed. 

Fakta om konkret bidrag til cleantech partnerskaberne

  • Partnerskab med H2Logic indgået oktober 2009. Læs mere
  • Etableret kontakt mellem Floating Power Plant og potentielle samarbejdspartnere i Shells internationale netværk. Læs mere

Shell

Dansk Shell er en del af britiske Royal Dutch Shell. I Danmark er der 560 medarbejdere, fordelt på hovedkontoret i Nærum og raffinaderiet i Fredericia. Hertil kommer cirka 2.300 medarbejdere på Shells 330 servicestationer landet over. Globalt har Shell 108.000 medarbejdere og energi- og olieaktiviteter i over 100 lande.  

Udover tankstationerne har Shell i Danmark aktiviteter inden for: 

  • olie- og gasproduktion
  • raffinering og bearbejdning af olieprodukter
  • salg og distribution af olie- og energiprodukter til det danske marked samt til eksport
  • energirådgivning.