Cleantech Partnerskab
Cleantech Partnerskab (Symbion) · Gribskovvej 4, 2100 København Ø · Tlf.: 3010 8080 · Mail: hn@vhhr.dk
Print sidenSitemap
FacebookLinkedInTwitterFlere delingsmuligheder

07. december 2009

Rockwool

Hvorfor deltager Rockwool i Cleantech-partnerskabet?

Det gør vi, fordi vi mener, at cleantech er en vigtig styrkeposition både for Rockwool A/S og Danmark. Men konkurrencen på området er stigende. Andre lande oplever også, at cleantech er en nøgle til vækst. Derfor vil vi gerne i dialog med relevante, innovative virksomheder, der kan være med til at styrke vores position på området fremover.


Hvilke forventninger har I til programmet?

For mig vil det være en rigtig succes, hvis et partnerskab kan betyder, at der opstår nye, bæredygtige forretningsområder både for os og vækstvirksomheden.  

Jeg forestiller mig fx, at vi sammen med andre innovative firmaer kan skabe yderligere grøn vækst. Det kan fx være ved at bidrage med ideer til nye måder at udvikle bygninger. Rockwool kan som sin kerneydelse levere et hus med et lavt energiforbrug. Det vil være rigtig interessant, hvis bygningen også kan kombinere den gode isolering og dermed det lave energibehov med produktion af energi, fx solenergi, så det bliver et plushus.

Hvad kan I konkret tilbyde vækstvirksomheder?

  • Få gjort nogle af de mange gode ideer til egentlig forretning, der kan leve kommercielt
  • Hjælp til at udarbejde businessplaner
  • Hjælp til at opnå patenter
  • Gå i kompagniskab omkring leverandører
  • Sammen opdyrke nye forretningsområder


Fakta om konkret bidrag til cleantech partnerskaberne

  • Hjulpet Altiflex med at finde en medarbejder, der kan udarbejde markedsføringsmateriale.

Rockwool

Rockwool koncernen er verdens førende producent af stenuld. Rockwool fremstiller produkter, systemer og løsninger, som sikrer energieffektivitet, god akustik og brandsikkerhed i bygninger.

Rockwool koncernen har over 8.500 ansatte i mere end 30 lande og har kunder over hele verden. Gruppen har produceret stenuld i mere end 70 år og har nu 22 fabrikker i Europa, Nordamerika og Asien.

Hovedsæde: Rockwool har hovedsæde i Hedehusene.