Cleantech Partnerskab
Cleantech Partnerskab (Symbion) · Gribskovvej 4, 2100 København Ø · Tlf.: 3010 8080 · Mail: hn@vhhr.dk
Print sidenSitemap
FacebookLinkedInTwitterFlere delingsmuligheder

17. december 2009

IBM

Hvorfor deltager I i Cleantech partnerskabsprogrammet?

Vi vil gerne støtte entreprenørånden, fordi vi mener, den er vigtig for udviklingen af Danmark. Iværksætterne har de gode ideer, som Danmark skal bygge sin fremtidige førerposition på bl.a. indenfor cleantech området. Samtidig lærer vi meget af at samarbejde med de små virksomheder.

Derudover er hele cleantech området meget interessant. Danmark har nogle unikke kompetencer inden for det område, så der er virkelig grobund for at kunne udvikle miljøforbedrende og energivenlige innovative løsninger. Det vil vi gerne bidrage til ved hjælp af cleantech partnerskaberne og håber, at vi får mulighed for at indgå måske 8-10 samarbejder med danske iværksættere.

 

Hvilke forventninger har I til Cleantech partnerskabs programmet

Vi forestiller os at indgå partnerskab med iværksættere, hvor it-teknologi i form af software udgør et væsentligt element af forretningen. Derudover må det gerne være partnere, der beskæftiger sig med nogle af de samme ting, som IBMs egen forskning og udvikling inden for cleantech. Den omfatter bl.a. et samarbejde med DONG Energy om intelligent utility networks, der skal optimere produktion, distribution og forbrug af el. IBM udvikler også lignende systemer til at styre forbruget af vandressourcer, intelligent trafikstyring m.m.  

Vi får en viden, som kan hjælpe os til at forstå, hvilke behov der er i for eksempel industrivirksomheder. På den måde kan vi få inspiration til nye forretningsmuligheder og konkrete løsninger til at imødekomme dem.

Hvad kan I konkret tilbyde vækstvirksomheder

  • Adgang til vores værktøjer og tekniske platform
  • gratis rådgivning fra vores eksperter
  • Anvendelse af vores distributionskanaler og netværk, så vækstvirksomhederne får eksponeret deres løsninger på relevante markeder. Vi har 100.000 globale partnere
  • vores salgsapparat

Fakta om konkrete bidrag til cleantech partnerskaberne

  • Partnerskab med Gridmanager maj 2009. Læs mere

IBM

Ca. 4.700 ansatte i Danmark, knap 400.000 på verdensplan.
Omsætning: 103,630 mio $ (2008)  
IBM er repræsenteret i mere end 170 lande og har globalt hovedkontor i Armonk, NY, USA.

I Danmark har IBM hovedkontor i Lyngby, og har derudover afdelinger iAgedrup, Allerød, Ballerup, Brøndby, København, Aalborg og Århus.