Cleantech Partnerskab
Cleantech Partnerskab (Symbion) · Gribskovvej 4, 2100 København Ø · Tlf.: 3010 8080 · Mail: hn@vhhr.dk
Print sidenSitemap
FacebookLinkedInTwitterFlere delingsmuligheder

08. april 2013

Cleantech Bobler

Program for nye Cleantech Iværksættere

Fra forretningside til god forretning

Er din forretningside blandt de bedste cleantech-ideer har du mulighed for at tage skridtet videre og gøre ideen til virkelighed gennem Væksthusenes Cleantech Bobler program.

Vi hjælper iværksættervirksomheder inden for cleantech med at gøre deres produkter eller ydelser klar til at komme ud over rampen – få etableret virksomhed, vejledning omkring patentrettigheder og opbygbygning af det rette netværk inden for cleantech branchen.

Cleantech Bobler har været en kæmpe hjælp til for alvor at sætte skub i netværksudvidelse og dermed skabe gode kontakter til vores virksomhed. Vi får løbende helhedsvurderinger på virksomhedens situation og det giver nogle gode skub fremad. Steffen Nielsen, Lolle & Nielsen

Cleantech Bobler giver dig også adgang til at deltage i Cleantech Partnerskab. Her er en række af Danmarks største virksomheder parate til at indgå partnerskaber med mindre virksomheder inden for cleantech for at give dem adgang til specifik faglig viden, fysiske faciliteter eller rådgivning om opskalering og internationalisering. Et tilbud du ikke finder magen til andre steder.

Hvad kan Cleantech Bobler tilbyde:

  • Individuel sparring:  Fra forretningsplan til etablering af virksomhed/IPR
  • Udfærdigelse af start-up plan for fremtiden
  • Tildeling af mentor – sparring med folk, der har stået i samme situation
  • Adgang til Cleantech Partnerskab

For yderlige information om Cleantech Bobler:

Kristian Lund
5213 8503
kl@vhhr.dk