Cleantech Partnerskab
Cleantech Partnerskab (Symbion) · Gribskovvej 4, 2100 København Ø · Tlf.: 3010 8080 · Mail: hn@vhhr.dk
Print sidenSitemap
FacebookLinkedInTwitterFlere delingsmuligheder

16. december 2009

Aguasol vinder Østjysk Innovations Cleantech Iværksætterkonkurrence

Agruasol produkt

Aguasol ApS vandt i slutningen af november 1. præmien i Østjysk Innovations Cleantech Iværksætterkonkurrence. Udover æren følger der også en præmie på kr. 75.000, samt fri kontor i nogle måneder i et af innovationsparkerne i Midtjylland.

Forud for at Iværksætterkonkurrencen deltog Aguasol i Cleantech Partnerskabets efterårsprogram, hvor virksomheden fik sparring omkring best practices indenfor salgs- og præsentationsteknik samt efterfølgende muligheden for at præsentere deres produkt og mulige samarbejdsaftaler med 12 af Danmarks største virksomheder med interesse i cleantechløsninger.

Aguasol udvikler fleksible solfangere og åbner dermed op for nye muligheder ned hensyn til at hente energi fra solen. Solfangernes design gør dem enkle at installere og kan bruges andre steder hvor end traditionelle solfangere kommer til kort.Planen er at Aguasol de næste 6 måneder færdigudvikler solvandvarmeren i tæt samarbejde med danske producenter og rådgivere. Målet er dernæst at være på markedet i hhv. Spanien og Tyrkiet i løbet af sommeren 2010.

Læs mere om Øsjysk Innovations Cleantech Iværksætterkonkurrence her